Vintersolhvervsvandring 18. december

Gå den lyse tid i møde

Tag med på denne smukke dagsvandring sidste søndag i advent, hvor vi går fra solen står op og til den går ned.
Rejsen fra mørket mod lyset bliver også en anledning til at tænke og reflektere over, hvilken rejse, man selv er på, drømmer om eller er på vej ud i.
 
Vi mødes ved Fugletårnets parkeringsplads på Hovvigvej, og herfra går den ca. 14 km. lange tur gennem først en plantage, fra hvis højeste punkt, vi skal se solen stå op.  Herfra går vi videre ned mod Isefjorden, hvor vi kan være heldige, at stedet lever op til sit navn, så vi rigtig kan lune os ved den medbragte kaffe ;-)

Fra Isefjorden går vi gennem den lille Nakke by, hvor vi aflægger den gamle smedje er kort besøg, før vi fortsætter over en vidstrakt eng og tilbage mod Fugletåret. Herfra krydser vi Hov Vig ad den charmerende dæmningssti, spiser frokost i den åbne bådhytte og fortsætter ind i mere tæt skov tæt på vildtreservatet.
Tilbage på nakkehalvøen går vi solnedgangen i møde nær Slettebakke og derfra er der ikke langt til Kirsebærgården, hvor vi slutter turen af med glögg og æbleskiver rundt om bålet i haven. 

Der er flere ophold og små øvelser samt faciliterede samtaler undervejs. Derudover nyder og sanser vi naturen, tanker sindet og kroppen op med god energi, varm kaffe og vores medbragte mad :-)
 

Ja tak - jeg vil gerne med :-)

Send en email til Trine med ’Vintersolhvervsvandring i Odsherred' i Emnefeltet. Hvis der er plads, bliver du tilmeldt ved at overføre 350 kr. til 28915150. Du kan godt melde flere til, hvis der er plads :-)

Send email

Ja tak til bålhygge med glögg og æbleskiver

Efter vandreturen er der bål med glögg eller juleøl samt æbleskiver i haven på Kirsebærgården, hvis der er vejr til det. Skriv hvis du gerne vil deltage. Det koster en 50'er ekstra :-)

Send email

Praktisk information

  • Der er afgang 8.30 ved Fugletårnets parkeringsplads på Hovvigvej, 4500 Nykøbing Sjælland

  • Påklædning: Tjek vejrudsigten. Vandrestøvler samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad.

  • Medbring: Rygsæk med god madpakke, rigeligt med vand, varm kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne. Evt. blok og pen til at skrive tanker og refleksioner ned fra turen undervejs.

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, og det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå to og to eller hellere vil gå alene.

  • Max antal deltagere er 16