Tag det første skridt mod en stærk fortælling

Som leder, selvstændig eller iværksætter har du nok allerede en fhv. stærk mening om, hvem du er, hvad du kan, og hvor du gerne vil vej. Du har muligvis også en forretningsplan og sat dig nogle målbare mål. Og du er i gang og har måske været det længe. Men du oplever alligevel, at du godt kan være mere tydelig, mere skarp og mere autentisk. Så ryk ud af kontoret i 8 timer og få sparring, inspiration og værktøjer på en coachende vandretur i naturen. Tag de første vigtige skridt i skabelsen af en stærk og holdbar kernefortælling, der formidler og tydeliggør sammenhængen mellem din vision, dit why, dine værdier og fremtidige handlinger. En rammefortælling, det bliver nemmere at navigere efter og som du kan bruge til at brande dig autentisk på.

"Vandreturen var godt rammesat. Trine er meget inspirerende at være sammen med. Åben og energisk. Jeg er begejstret for storywalkkonceptet, og det var en fornøjelse at vandre og samtidig blive klogere på mit eget projekt og nyde naturen".

  • Hvor og hvornår vandrer vi?

    Deltagerne kommer selv med ønsker til passende dato for vandreturen og må også meget gerne komme med ønsker til geografi og idéer til gode vandreområder. Men ellers kommer Trine med et forslag til allerede etablerede storywalkruter i enten Midt- eller Vestjylland, Sønderjylland, på Helgenæs, Fyns Hoved, i Mols Bjerge og Marselisskovene i Østjylland, samt i Odsherred og på Røsnæs på Sjælland.

  • Hvem vandrer vi sammen med?

    Man vandrer med dem, man tilmelder sig sammen med. Man kan tilmelde sig max 6 sammen. Prisen for 3-6 deltager er 3.500 kr. per deltager. Er man kun to, der tilmelder sig sammen, er prisen 5.000 kr. per deltager. Man kan også ønske en eksklusiv coaching for kun én deltager. Så er prisen 7.500 kr. Prisen er inklusiv forberedelses- og opfølgningmateriale, madpakke, frugt og snacks på turen.

  • Før og efter vandreturen

    Efter tilmelding modtager deltagerne et link til forberedelsesmateriale, der sikrer den enkeltes fokus for vandreturen, introducerer til de tanker og metoder, der ligger bag storywalkkonceptet samt klæder deltagerne på med inspiration og værktøjer til den ’gode samtale’, som er en af de centrale elementer på en storywalk. Efter vandreturen modtager deltagerne yderligere materiale, der understøtter det selvstændige opsamlingsarbejde med at få omsat refleksioner og noter fra vandreturen til en sammenhængende, skarp og levende kernefortælling.

Ryk ud i naturen

Skift kontorlandskabet ud med skoven


Som på alle storywalkforløb er der også på dette fokus på naturen og dens positive virkning på vores fysiske og mentale sundhed. Undervejs på vandreturen vil der være flere ophold med både stillesiddende og mere aktive øvelser, hvor vi træner fokus, nærvær, opmærksomhed samt styrker vores indre og ydre balance. Det giver god energi og mentalt overskud til at tænke nyt og kreativt.