"Jeg kan klart anbefale Trines Storywalk, der kan bringe dig videre med dine drømme og visioner for dig selv, din virksomhed eller noget andet vigtigt. De fem trin på storywalk'en sætter spot på alle aspekter til at guide dig i den retning, du gerne vil. De mange relevante spørgsmål, Trine stiller undervejs, sætter virkelig gang i tankerne, og ’vandringen’ fortsætter længe efter, man er kommet hjem igen”.

Dit fokus - din fortælling

På en storywalk for alle er det din dagsorden, der tæller.

Omdrejningspunktet for din storywalk kan være et projekt, en ny idé, dit professionelle virke, et nyt kapitel i dit arbejdsliv eller dit liv i det hele taget. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at tænke dybere over og udvikle en klar og meningsfuld fortælling om. Denne storywalk er derfor for alle. Unge som ældre, erhvervsaktive og jobsøgende, dig der har det meste af livet og drømmene foran dig, og dig der gerne vil se tilbage på et langt, levet liv.
Læs mere om storywalkprocessens grundelementer, opbygning m.v. på forsiden
 • Start- og slutsted

  Storywalken vil starte og slutte fra Hald Hovedgaard. Et par uger før storywalken modtager alle deltagere en email med oplysning om det præcise sted, mødetidspunkt og andre praktiske informationer.

 • Uden mad og drikke...

  Der vil være flere ophold undervejs på vandreturen, hvor man samler op og noterer sig vigtige punkter fra samtalen. Man bliver tilbudt chokolade og andre snacks undervejs, men man sørger selv for kaffe, væske og en solid madpakke til turen.

 • Forhindret

  Hvis du vil aflyse din deltagelse på storywalken, kan du få refunderet det fulde beløb minus et administrationsgebyr på 375 kr. op til 3 uger før storywalken skal finde sted. Op til 14 dage før, storywalken skal finde sted, kan du få refunderet 50 % af beløbet minus administrationsgebyret. Er der mindre end 14 dage før storywalken finder sted, er der ikke mulighed for refusion undtagen ved særlige omstændigheder som fx sygdom.

Det får du, når du tilmelder dig en storywalk

Når man tilmelder sig en planlagt storywalk får man adgang til læringsvideoer, spørgsmål og inspirationsmateriale, der skal forberede en på både vandreturen og hjælpe en godt videre med ens fortælling efterfølgende. På denne storywalk får du følgende materiale. Alt sammen udviklet af Trine Vendelboe Juul.

 • 1

  Mennesket har ikke rødder. Det har fødder.

  • I denne video fortæller jeg bl.a. om tankernes flow ved 4.8 km i timen, om naturen der vækker erindringer og drømme til live og om at bruge naturen som et inspirerende arbejdsværelse. Varighed: 5.11 min.
 • 2

  Fortælling er lig med bevægelse og udvikling.

  • I denne video forklarer jeg med min egen enkle model sammenhængen mellem fortællinger og bevægelse, og jeg introducerer dig også til en klassisk opbygning af en fortælling med hjælp fra en mere kendt model. Varighed: 2.33 min.
 • 3

  Det bør du tænke over inden vandreturen.

  • Her får du 4 vigtige, forberedende spørgsmål til din storywalkproces, som omhandler fokus, motivation, betydning og fastholdelse. Der er også et oplæg til en inspirationsøvelse med kunstneren Olafur Eliassons videofortælling om Little Sun.
  • Olafur Eliasson fortæller om Little Sun. Varighed: 4.49 min.
 • 4

  Sådan bliver du en god spørger og vandremakker.

  • Som forberedelse til din storywalk vil det være en fordel at lære de her 3 grundprincipper og 6 gode egenskaber vedrørende spørgerollen, som du og en anden deltager på skift vil indtage på jeres storywalk.
 • 5

  Opfølgning på din storywalk

  • Efter din vandretur vil jeg opfordre dig til at se denne video, hvor jeg indvier dig i begyndelsen på min egen fortælling om, hvordan idéen om storywalks overhovedet opstod. Varighed: 2.19 min.
  • Min egen storywalkfortælling fortsætter i denne video, hvor jeg viser, hvordan min fortælling er blevet til ved hjælp af eventyrmodellen, som du med fordel også kan bruge til arbejdet med din fortælling. Varighed: 6.22 min.
  • Her får du en grundigere trin for trin forklaring af eventyrmodellen, så du kan gå i gang med at overføre dine input fra din storywalk til modellen og få skrevet din fortælling færdig.
  • Her kan du læse min fulde og skrevne fortælling "Fra drømmer til storywalker - En fortælling om vejen til et enkelt og meningsfuldt arbejdsliv". Brug den som hjælp og inspiration til at færdiggøre din egen fortælling.
  • Som en sidste hjælp til at få omsat din storywalk til storytelling, får du en lille guide til at skrive i et fortællende og levende sprog.