"Vandreturen var godt rammesat. Trine er meget inspirerende at være sammen med. Åben og energisk. Jeg er begejstret for storywalkkonceptet, og det var en fornøjelse at vandre og samtidig blive klogere på mit eget projekt og nyde naturen".

Bliv knivskarp på dig selv, dit mål og dit virke

Som selvstændig eller iværksætter har du nok allerede en fhv. solid overbevisning omkring, hvad du kan, og hvor du gerne vil vej. Du har muligvis også en forretningsplan og sat dig nogle målbare mål. Og du er i gang og har måske været det længe. På denne storywalk får du tiden og værktøjerne til at blive HELT skarp og udvikle en stærk og holdbar fortælling, der formidler og tydeliggør sammenhængen mellem din vision, dit why, dine værdier og fremtidige handlinger. En rammefortælling, du kan bruge til at navigere efter og til at brande dig på. Da maxantallet på denne storywalk er 12, vil der være mere tid og plads til opsamlinger og deling af tanker og indsigter undervejs, ligesom der er lagt op til muligheden for netværk og erfaringsudveksling blandt deltagerne efterfølgende.
 • Start- og slutsted

  Storywalken finder sted ved Hald Sø, Stang Hede og Dollerup bakker. Smukke naturlandskaber, der samtidig rummer masser af kulturhistorie. Efter ca. 8 timers faciliteret vandring slutter turen ved Hald Hovedgaard, hvor vi har en fælles opsamling og snak om mulige opfølgningsbehov og erfaringsudvekslinger. Nogle dage før storywalken modtager alle deltagere en email med oplysning om det præcise mødetidspunkt, forberedelse til turen og andre praktiske informationer.

 • Uden mad og drikke...

  Der vil være flere ophold undervejs på vandreturen, hvor man samler op og noterer sig vigtige punkter fra samtalen. Frokost består af en solid og lækker sandwich, og man bliver tilbudt chokolade og andre snacks undervejs. Man sørger selv for kaffe, godt med væske, frugt m.v.

 • Forhindret

  Hvis du vil aflyse din deltagelse på storywalken, kan du få refunderet det fulde beløb minus et administrationsgebyr på 375 kr. til og med 3 uger før storywalken. Senest 14 dage før storywalken kan du få refunderet 50 % af beløbet minus administrationsgebyret. Mindre end 14 dage før storywalken, er der desværre ikke mulighed for refusion undtagen ved særlige omstændigheder som fx sygdom.

Forberedelse til og opfølgning på din storywalk

Når man tilmelder sig en planlagt storywalk får man adgang til læringsvideoer, spørgsmål og inspirationsmateriale, der skal forberede en på både vandreturen og hjælpe en godt videre med ens fortælling efterfølgende. På denne storywalk får du følgende materitale. Alt sammen udviklet af Trine Vendelboe Juul

 • 1

  Mennesket har ikke rødder. Det har fødder.

  • I denne video fortæller jeg bl.a. om tankernes flow ved 4.8 km i timen, om naturen der vækker erindringer og drømme til live og om at bruge naturen som et inspirerende arbejdsværelse. Varighed: 5.11 min.
 • 2

  Fortælling er lig med bevægelse og udvikling.

  • I denne video forklarer jeg med min egen enkle model sammenhængen mellem fortællinger og bevægelse, og jeg introducerer dig også til en klassisk opbygning af en fortælling med hjælp fra en mere kendt model. Varighed: 2.33 min.
 • 3

  Det bør du tænke over inden vandreturen.

  • Her får du 4 vigtige, forberedende spørgsmål til din storywalkproces, som omhandler fokus, motivation, betydning og fastholdelse. Der er også et oplæg til en inspirationsøvelse med kunstneren Olafur Eliassons videofortælling om Little Sun.
  • Olafur Eliasson fortæller om Little Sun. Varighed: 4.49 min.
 • 4

  Sådan bliver du en god spørger og vandremakker.

  • Som forberedelse til din storywalk vil det være en fordel at lære de her 3 grundprincipper og 6 gode egenskaber vedrørende spørgerollen, som du og en anden deltager på skift vil indtage på jeres storywalk.
 • 5

  Opfølgning på din storywalk

  • Efter din vandretur vil jeg opfordre dig til at se denne video, hvor jeg indvier dig i begyndelsen på min egen fortælling om, hvordan idéen om storywalks overhovedet opstod. Varighed: 2.19 min.
  • Min egen storywalkfortælling fortsætter i denne video, hvor jeg viser, hvordan min fortælling er blevet til ved hjælp af eventyrmodellen, som du med fordel også kan bruge til arbejdet med din fortælling. Varighed: 6.22 min.
  • Her får du en grundigere trin for trin forklaring af eventyrmodellen, så du kan gå i gang med at overføre dine input fra din storywalk til modellen og få skrevet din fortælling færdig.
  • Her kan du læse min fulde og skrevne fortælling "Fra drømmer til storywalker - En fortælling om vejen til et enkelt og meningsfuldt arbejdsliv". Brug den som hjælp og inspiration til at færdiggøre din egen fortælling.
  • Som en sidste hjælp til at få omsat din storywalk til storytelling, får du en lille guide til at skrive i et fortællende og levende sprog.