Vandring i den smukkeste bøgeskov i maj måned

Håbet er som bekendt lysegrønt, og hvad er mere skønt og oplagt end at vandre i skoven i maj måned, når bladene på træerne endelig er sprunget ud og kan suge sol og næring til sig, mens fuglene synger om kap, livet spirer og vokser alle vegne? Så det er det, vi gør denne Bededag midt i maj måned. Vandrer ud i skoven og gør som træerne. Suger sol og energi til os og giver los for vores egne håbefulde drømme. Giver plads til de store tanker, idéer og projekter, vi måtte ønske at realisere. Vi springer ud!

Om turen

  • Vi mødes kl. 10 fredag den 13. maj ved Hørhaven på Ørneredevej, Højbjerg.

  • Vi vandrer ca. 15 km langt inde i skoven, langs vandet og på oldtidsstierne ved Moesgaard. Vi giver os god tid og har flere pauser og sanseøvelser undervejs. Forventet hjemkomst til Hørhaven ca. kl. 17

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, der inviterer til refleksioner og samtaler omkring vores håb, ønsker og drømme for fremtiden, læser op fra inspirerende bøger og laver Qi Gong og andre energi- og sanseøvelser undervejs.

  • Det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå to og to eller hellere vil gå alene.

  • Medbring: Rygsæk med god madpakke, rigeligt med vand, kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne og ved bålet bagefter.

  • Påklædning: Tjek vejrudsigten. Men ellers vandrestøvler eller vandresko samt let og åndbart tøj i flere lag. Evt. badetøj og et let håndklæde, hvis du vil have en dukkert efter vandreturen.

  • Max antal deltagere er 20

Last minute pris

Send en email til Trine med ’Spring ud vandring' i Emnefeltet. Hvis der stadig er plads, bliver du tilmeldt ved at overføre 250 kr. til 28915150(normalpris 350 kr.). Du kan godt melde flere til, hvis der er plads :-)

Send email

Ja tak til bålhygge

Efter vandreturen laver vi et bål ved Hørhaven, drikker en kold forårsøl, rister nogle gode pølser og synger en sang i en hyldest til den velsignede årstid. Skriv hvis du gerne vil deltage. Det koster en 50'er ekstra :-)

Send email