Midsommernatsvandring

Tag med på et eventyr fra solen går ned og til den står op igen

Findes der noget skønnere end dansk midsommer? De lange dage og de korte, lyse nætter. Det fejrer vi på denne vandretur, der starter, når solen går ned, og slutter når solen står op igen…på årets længste dag. Der er lagt op til en magisk og eventyrlig vandretur, der fører os fra Himmelbjerget og ned gennem Søhøjlandets vilde skove med flere fantastiske udsigter undervejs. Vi kommer forbi 'H.C. Andersens Bænk', inden vi rammer Slåensø og Borresø. Derfra vandrer vi videre langs Julsø, hvor vi gør et sidste ophold, før vi bestiger Himmelbjerget igen og synger solen op og dagen ind med Midsommervisen. På turen favner vi mørket og hylder lyset samtidig med at vi reflekterer over vores egen livsrejse, vores drømme og håb for fremtiden.

Praktisk information

Tilmelding sker ved at sende en email til trine@a2be.dk og mobilepay 350 kr. til 28915150

  • Vi mødes 21.30 mandag den 20. juni ved Flagstangen ud for Hotel Himmelbjerget. Adressen er Himmelbjergvej 20, 8680 Ry. Der er parkeringsplads helt op til Hotellet. Det koster 7 kr. i timen at parkere.

  • Kort efter ankomst går vi mod Himmelbjergets top, hvorfra turen egentlig begynder. Efter ca. 14 km og godt 6 timer slutter vi på toppen igen ca. 4.45

  • Påklædning: Tjek vejrudsigten og nattemperaturen. Vandrestøvler samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad.

  • Medbring: Rygsæk med god madpakke, rigeligt med vand, varm kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne. Det er tilladt at medbringe en lille lygte med rødt lys, som der kan blive brug for på visse strækninger, men så vidt muligt vil vi undgå at bruge kunstigt lys og i stedet træne vores syn og vores sanser i mørket.

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, og det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå to og to eller hellere vil gå alene.

  • Max antal deltagere er 20

Ja tak - jeg vil gerne med :-)

Send en email til Trine med ’Midsommernatsvandring' i Emnefeltet. Hvis der stadig er plads, bliver du tilmeldt ved at overføre 350 kr. til 28915150. Du kan godt melde flere til, hvis der er plads :-)

Send email

Ja tak til bålhygge med morgenmad

Efter vandreturen laver vi et bål, drikker cowboykaffe, spiser cowboytoast og runder turen af ved stranden for foden af Himmelbjerget…hvis der er stemning for det. Skriv hvis du gerne vil deltage. Det koster en 50'er ekstra :-)

Send email