Vandring under den smukkeste himmel

September er både sensommer og tidlig efterår. En magisk måned som for mange er årets smukkeste. Septembers himmel er elsket og hyldet for sin dybe, blå farve, og det særlige, sprøde lys den afføder. Blå er også poesiens farve, og både lyset og poesien bliver rammen for denne tur, hvor vi kommer til at gå i fynbomalernes fodspor i ’jagten’ på vores eget livs skønhed, storhed og drømme. Ruten er kun godt 10 km, og hvis vejret er til det, vil der undervejs være et bålophold på et par timer.

Praktisk information

Tilmelding sker ved at sende en email til [email protected] og mobilepay 350 kr. til 28915150

  • Vi mødes kl. 10.30 11. september ved Korshavn på Fynshovedvej

  • Vi vandrer 10 km i roligt tempo med sanseøvelser og pauser undervejs herunder en længere bålpause, hvor vi rigtigt kan drømme os hen. Der vil også være fællessang, poesioplæsninger og samtaler relateret til turens ’septembertema’ :-)

  • Påklædning: Tjek vejrudsigten. Mens ellers vandrestøvler eller gode vandresko samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad.

  • Medbring: Rygsæk med god madpakke, rigeligt med vand, kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne.

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, og det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå to og to eller hellere vil gå alene.

  • Max antal deltagere er 20

Ja tak - jeg vil gerne med :-)

Send en email til Trine med ’Blå septembervandring' i Emnefeltet. Hvis der stadig er plads, bliver du tilmeldt ved at overføre 350 kr. til 28915150. Du kan godt melde flere til, hvis der er plads :-)

Send email