Nattevandring på Silkeruten

En del af Danmarks Outdoorfestival :-)

Fredag den 3. september tjekker jeg ind på Danmarks Outdoorfestival med en lille hyggelig stand, hvor man kan få en snak om vandringer i naturen, mine storywalks og selvfølgelig den aktuelle nattevandring, som jeg er så heldig at kunne tilbyde som en del af festivalprogrammet. Nattevandringen starter lørdag aften kl. 20, en halv time før solnedgang, og slutter ca. kl. 3. Men der er mulighed for at nyde hele natten, da jeg tænder bål, laver kaffe og cowboytoast til dem, der har lyst til at blive oppe og drømme sig hen i flammerne, til solen står op :-) Selve vandreturen er et mix af stillevandringer, refleksioner og samtaler, oplæsning, historiefortælling og sang. Vi skal sanse natten, men vandreturen er også en anledning til at tænke over vores egen livsrejse, vores drømme og håb for fremtiden.
Deltag i konkurrencen om 2 partoutbilletter til festivalen

Praktisk information

  • Vi mødes lørdag aften 4. september kl. 20 ved bålstedet på Odden, som er en del af Outdoorfestivalområdet. Vi hilser på hinanden, synger solen ned, og dernæst går vi den godt 12 km. lange Silkerute, som fører os gennem skønne skove og langs flere af Silkeborgs mange søer.

  • Vi slutter samme sted igen ca. kl. 3 om natten. Her bliver der tændt bål, lavet kaffe og serveret cowboytoast for dem, der har lyst. Der bliver holdt liv i bålet og i de små snakke, til solen står op ca. 6.30

  • Alle med en almindelig grundform og uden videre skavanker kan deltage. Stierne er hele vejen fhv. brede og jævne, og vi bevæger os tæt på vand meget af tiden, så lygter er NO GO på denne tur. Skulle man alligevel få brug for lyshjælp på et tidspunkt, er rødt lys tilladt, men brug det kun, hvis det er strengt nødvendigt.

  • Medbring: Rygsæk med lidt snacks eller en madpakke, vand, varm kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne. Tjek vejrudsigten og nattemperaturen ift. påklædning. Vandrestøvler samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad. Husk 35 kroner, hvis du gerne vil have kaffe og morgenmad ved turens afslutning

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, og det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå alene, to og to eller flere.

  • Max antal deltagere er 22

Jeg vil med :-)

Tilmelding til turen foregår via Danmarks Outdoorfestivals hjemmeside. Her kan du enten købe et lørdagsarmbånd eller et partoutarmbånd, hvis du også skal prøve aktiviteter de andre festivaldage.

Link til Danmarks Outdoorfestival