Kom tættere på hyrden og på tankerne, filosofien og metoden bag storywalkkonceptet. Her er links til forskellige podcasts, som Trine har deltaget i, og en casefortælling, som Trine selv har produceret. Her er små håndholdte, ’corporate’ film herunder en lille serie med særligt fokus på retreatformatet samt en professionel produceret film optaget under en vintersolhvervsvandring.

En storywalk får dig til at tænke nyt og drømme stort

De største tanker og de bedste idéer skal man gå sig til. Og man skal gå dem i naturen, hvor der er frisk luft og højt til loftet.

En storywalk er strategisk kommunikation på et dybere plan

En storywalkproces gør dig skarp på, hvor du vil hen og hvorfor. Og den hjælper dig med at kommunikere det, så det giver mening for både dig selv og din omverden.

Watch Intro Video

En storywalk handler om bevægelse

Bevægelse er det essentielle ved livet, ved rejsen, ved vandringen, ved fortællingen. Det uddyber jeg i denne lille film.

En storywalk flytter dig fysisk og mentalt

Det var filosoffen Albert Camus, der skrev at ”Mennesket ikke har rødder. Det har fødder”. Det er denne sandhed, en storywalk tager afsæt i, og som sætter os og vores tanker fri til at drømme og skabe strategiske fortællinger om os selv.

Grundfilosofien bag et storywalk-retreat

Se den første af i alt 5 små film om storywalkkonceptet i retreatformat :-)

Naturens rolle på et storywalk-retreat

Se den anden af i alt 5 små film om storywalkkonceptet i retreatformat :-)

Vandreturene på et storywalk-retreat

Se den tredje af i alt 5 små film om storywalkkonceptet i retreatformat :-)

Det kan du også glæde dig til på storywalk-retreat

Se den fjerde af i alt 5 små film om storywalkkonceptet i retreatformat :-)

Det får du med hjem fra et storywalk-retreat

Se den sidste af i alt 5 små film om storywalkkonceptet i retreatformat :-)

Vintersolhvervsvandring

Film optaget 18. december 2022 i naturbeskyttede landskaber på Hov Vig Nakke halvøen i Odsherred.

En professionel produceret film lavet af TV- og medietilrettelægger Ilia Fromtchenko.
Den viser højdepunkterne fra en vintersolhvervsvandring, hvor vi går fra solen står op, og til den går ned. Rejsen fra mørket mod lyset er en anledning til at tænke og reflektere over, hvilken rejse, man selv er på, drømmer om eller er på vej ud i. Det var en smuk vinterdag med sprød sne, glade heste, poesi og fortællinger, lege, åndedrætsøvelser og gode samtaler.

Vi går fra mørket mod lyset

En vandretur i anledning af vintersolhverv

Gå ud og gå og gå...

Supertanker med storywalkeren

Året 2021 blev udråbt til Bevægelsens år hos hele Danmarks DR i samarbejde med DGI, Dansk Skoleidræt og andre store aktører, som hylder den tanke, at vi har brug for at bevæge os for at holde os i live. Supertanker på P1 inviterede 19. januar Trine i studiet til en samtale om, hvorfor hun synes, det er så berigende at gå - sådan helt eksistentielt og i forhold til det at udvikle tanker og fortællinger, der er med til at give vores liv mere dybde, retning og mening.
Gå dig en tur og lyt med her
Trines supertanker om vandring, storytelling og livets mening

Bevægelse er liv

Supertankerudsendelsen slutter med en anbefaling af Inger Christensens Prologos til hendes store digt "Det". Det er en hyldest til livets bevægelighed, foranderlighed og den rejse, som vi alle er på, fra vi bliver født, til vi drager det sidste suk. Og på mange måder minder det om vandringens inderste natur...at sætte den ene fod foran den anden i en stadig bevægelse fremad. Her er de første 13 linjer af digtet...læst højt med hjemmemikrofonen under en dyne. Men det går vist lige an.
Lyt til "Det" her :-)

Med i Naturens Stemmer

Hvad betyder naturen for dig?

Det er det helt centrale spørgsmål, Trine svarer på i dette afsnit af Podcasten "Naturens Stemmer", som blev optaget under en vandretur på Odsherred i februar 2021. Hvad naturen ville sige, hvis den havde en stemme, kommer Trine også med et bud på til sidst i udsendelsen, hvor hun i øvrigt mindes sin kære farmor og funderer over, hvad hun har med naturens væsen at gøre. Det er Nina Lerche, der står bag podcasten Naturens Stemmer, og man kan lytte til afsnittet her samt på flere podcastplatforme.
Lyt til afsnittet direkte fra dette website
Trine fortæller om storywalks til podcasten ”Naturens Stemmer”

Fortællingen som livsstrategi

Efter at have været i Supertanker blev Trine kontaktet af en begejstret Magnus Harding, der gerne ville med hende ud at gå til en samtale om storywalks som en måde at arbejde med livsstrategier på. Samtalen skulle bruges til en serie ”Fortællingens vej”, som Magnus Harding var i gang med at producere til podcasten Regnfang. Det er en interessant serie, som også har gjort Trine klogere på, hvad det kan betyde at arbejde med sin egen fortælling og skrive den ned. Livsstrategi var ikke et ord, der ellers havde været brugt i beskrivelsen af storywalks….men det er der nu lavet om på ;-)
Lyt til Fortællingen som livstrategi her, hvor du også finder de andre fine udsendelser fra Regnfang
Trine i samtale med Magnus Harding om fortællinger og livsstrategier

En fortælling om stærke børnefællesskaber

Storywalk og podcast med psykolog og tidligere PPR-Chef Jan Sejersdahl Kirkegaard

På Soundcloud kan man lytte til en storywalk i Mols Bjerge, hvor Trine sammen med Jan Sejersdahl Kirkegaard udfolder hans fortælling om sit livslange arbejde med inklusion og udvikling af stærke børnefællesskaber. Du kan lytte til hele fortællingen på 23 min. fra Jans erindring om som barn at føle sig uden for fællesskabet og til i dag, hvor han arbejder for et positivt syn på inklusion. Du kan også lytte til 2 kortere uddrag på knap 5 min hver. Det ene der forklarer, hvad det inklusionsbaserede NEST-program går ud på, og et andet om Jans vision for fremtidens børnefællesskaber.
Lyt til fortællingen
PPR-chef på en storywalk i Mols Bjerge
Watch Intro Video

Året der gik...både i privat og professionel regi.

Et tilbageblik på de største, smukkeste og mest inspirerende vandreture i 2020.

Året der gik 2021...både i privat og professionel regi.

Et tilbageblik på de største, smukkeste og mest inspirerende vandreture i 2021

Vores liv er som en rejse

Hovedfilmen om storywalkkonceptets grundmodel finder du på siden "Filosofien bag".

Se filmen