Tro, håb og kærlighed

En tur for de moderne pilgrimme

Med påsken som ramme har vi troen, håbet og kærligheden med os på denne tur. Det er ikke en religiøs tur, men vi bruger naturen til at åbne op for tanker og refleksioner over, hvad vi hver i sær tror på, håber på og nærer kærlighed til. Vi mødes ved Tibirke Kirke, og derfra vandrer vi ud i den varieret natur i ”Kongernes Nordsjælland”, hvor vi vil tanke energi ved Tibirke Bakker, drømme os hen ved havet, gå på opdagelse i Troldeskoven og ihukomme hvad vi har kært og bør tage vare på ved Slotsruinen. Der vil være tid til en forfriskende dukkert ved vandet for dem, der måtte have lyst :-)

Praktisk information

Tilmelding sker ved at sende en email til trine@a2be.dk og mobilepay 350 kr. til 28915150

  • Vi mødes kl. 10 ved ved Tibirke Kirke

  • Vi vandrer 15-17 km i roligt tempo med flere pauser herunder oplæsninger og sanseøvelser undervejs. Forventet hjemkomst til Tibirke Kirke ca kl. 17

  • Påklædning: Tjek vejrudsigten. Mens ellers vandrestøvler eller gode vandresko samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad.

  • Medbring: Rygsæk med god madpakke, rigeligt med vand, kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne. Husk lille håndklæde og evt. badetøj, hvis havet skulle friste med en dukkert.

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, og det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå to og to eller hellere vil gå alene.

  • Max antal deltagere er 20

Ja tak - jeg vil gerne med :-)

Send en email til Trine med ’Vandretur i Tisvildehegn' i Emnefeltet. Hvis der stadig er plads, bliver du tilmeldt ved at overføre 350 kr. til 28915150. Du kan godt melde flere til, hvis der er plads :-)

Send email