Vandretur i midsommernatten 2023

Findes der noget skønnere end dansk midsommer?
De lange dage og de korte, lyse nætter. Det fejrer vi på denne vandretur, der starter, når solen går ned, og slutter når solen står op igen…på årets længste dag.

Der er lagt op til en magisk og eventyrlig vandretur, der starter og slutter på Kirsebærgården midt på Hov Vig Nakke halvøen. 

Vi starter med at synge solen ned ved Hov Vig, og herfra fører ruten på ca. 14 km. os over dæmningen ved fuglereservatet og ind i skarvkoloniens tætte skov. Når natten begynder at blive mørkere, går vi over en stor, åben mark, forbi Nakke By og ned på stranden ved Isefjorden. Herfra er det over endnu en stor, åben mark, inden vi bevæger os ind i en plantage, hvis højeste punkt har en fantastisk udsigt mod øst. Her synger vi solen stå op. 

På turen favner vi mørket og hylder lyset samtidig med at vi reflekterer over vores egen livsrejse, vores drømme og håb for fremtiden.

Praktisk information

Tilmelding sker ved at sende en email til [email protected] og mobilepay 400 kr. til 28915150

  • Vi mødes 21.15 den 20. juni på Kirsebærgården. Adressen er Slettermosevej 15, Nakke 4500 Nykøbing Sjælland

  • Efter ankomst går vi ned mod vandet på Slettebakke for at se solen på vej ned. Efter ca. 14 km og ca. 6 timer er vi tilbage på Kirsebærgården. Her laver vi et stort bål i haven, drikker cowboykaffe, spiser cowboytoast og runder turen af med endnu en midsommersang, et lille ritual og hyggesnak.

  • Medbring evt. et liggeunderlag, et tæppe eller en sovepose, hvis du gerne vil have en lille lur i haven, inden du kører hjem.

  • Påklædning: Tjek vejrudsigten og nattemperaturen. Vandrestøvler samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad.

  • Medbring: Rygsæk med en lille madpakke, vand, varm kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne. Det er tilladt at medbringe en lille lygte med rødt lys, som der kan blive brug for på visse strækninger, men så vidt muligt vil vi undgå at bruge kunstigt lys og i stedet træne vores syn og vores sanser i mørket.

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, og det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå to og to eller hellere vil gå alene.

  • Max antal deltagere er 14

Ja tak - jeg vil gerne med :-)

Send en email til Trine med ’Midsommernatsvandring' i Emnefeltet. Hvis der stadig er plads, bliver du tilmeldt ved at overføre 400 kr. til 28915150. Du kan godt melde flere til, hvis der er plads :-)

Send email