Vintersolhvervsvandring

Gå den lyse tid i møde

Tag med på denne dagsvandring på årets korteste dag, hvor vi går fra solen står op og til den går ned.

Vi starter og slutter på Himmelbjergets top, hvorfra vi kan være heldige at se både solopgang og solnedgang fra dette smukke udsigtspunkt. 

Vi går 14-15 km gennem Søhøjlandets flotte skove og eventyrlige stier. Vi kommer forbi H.C. Andersens bænk, inden vi rammer Slåensø og Borresø. Derfra vandrer vi videre langs Julsø, inden vi bestiger Himmelbjerget igen og synger solen ned.

Der er flere ophold og små øvelser undervejs, hvor vi nyder og sanser naturen, tanker sindet og kroppen op med god energi, varm kaffe og vores medbragte mad :-)

Rejsen fra mørket mod lyset bliver også en anledning til at tænke og reflektere over, hvilken rejse, man selv er på, drømmer om eller er på vej ud i.

Ja tak - jeg vil gerne med :-)

Send en email til Trine med ’Vintersolhvervsvandring' i Emnefeltet. Hvis der er plads, bliver du tilmeldt ved at overføre 325 kr. til 28915150. Du kan godt melde flere til, hvis der er plads :-)

Send email

Ja tak til bålhygge med glögg og andet godt

Efter vandreturen laver jeg et bål ved stranden for foden af Himmelbjerget, hvis der er vejr til det og stemning for det. Skriv hvis du gerne vil deltage. Det koster en 50'er ekstra :-)

Send email

Praktisk information

  • Vi mødes 8.30 tirsdag 21. december ved Flagstangen ud for Hotel Himmelbjerget. Adressen er Himmelbjergvej 20, 8680 Ry. Der er parkeringsplads helt op til Hotellet. Det koster 7 kr. i timen at parkere.

  • Kort efter ankomst går vi mod Himmelbjergets top, hvorfra turen egentlig begynder. Efter ca. 14 km og knap 7 slutter vi på toppen igen senest kl. 16.

  • Påklædning: Tjek vejrudsigten og nattemperaturen. Vandrestøvler samt let og åndbart tøj i flere lag anbefales uanset hvad.

  • Medbring: Rygsæk med god madpakke, rigeligt med vand, varm kaffe eller te, en lille termopude eller andet at sidde på under pauserne. Evt. blok og pen til at skrive tanker og refleksioner ned fra turen undervejs.

  • Hele turen bliver facililteret af Trine, og det bliver muligt at gå sammen med en anden deltager og tale om de emner, der undervejs bliver bragt på banen. Det er dog op til en selv, om man vil gå to og to eller hellere vil gå alene.

  • Max antal deltagere er 25